Let’s Work Together.

IBS Projects is landelijk georiënteerde organisatie welke toonaangevend is in verschillende branches. Utiliteitsbouw, beveiliging en ICT, gebouwbeheer, industriële automatisering, retail en woningbouwcorporaties behoren tot onze projecten.

Door onze transparante werkwijze geven wij de klant meer inzicht van wat er nodig is om de juiste resultaten te bereiken. Dit is alleen mogelijk met een ervaren club vakkundige partners die hetzelfde nastreven en leveren waar u behoefte aan heeft.

ibs projects

Samen kosten besparen!

De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en comfort in uw woning of bedrijfspand.

“IBS heeft de renovatie van onze supermarkt perfect gecoördineerd. Ze kijken altijd naar een maakbare en betaalbare oplossing en ze schakelen snel.”

Iedereen weet dat de traditionele energiebronnen niet onuitputtelijk zijn en dat de mogelijkheden om alternatieve energiebronnen te gaan gebruiken steeds meer voor de hand komen te liggen. Dit met als hoofdreden dat het tegenwoordig niet meer in uw nadeel hoeft te zijn.

U werkt mee aan de reductie van de traditionele energiebronnen en uw maandelijkse energiekosten gaan omlaag.

Let’s Work Together.

SAMENWERKEN MET IBS PROJECTS?

BEL ONS EENS, WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Procesformule IBS Projects

Onze ambities gaan naar nieuwbouw of renovatieprojecten waar wij in een vroeg stadium met de klant kunnen brainstormen over de realisatie van een project. Hierbij kijken we samen met de klant wat de mogelijkheden en wensen zijn op het gebied duurzaamheid van bouwkundige en installatietechnische aspecten. Op het moment van een ontwerp stemmen we de installatie, bouwkundige en vormgeving af in een totaalbeeld wat past binnen de begroting. Na onze expertise stellen wij u in staat een gefundeerde beslissing te kunnen nemen.

Landelijke dekking

Bij akkoord starten we met het indelen van een tijdsplanning in een zo kort mogelijke periode waarin de klant zich kan vinden. Bij het bereiken van een startdatum word het bouwproces opgestart op locatie en word de benodigde materialen en capaciteit gepland met eigen mensen in combinatie met de vaste flexibele schil waar IBS Projects landelijk mee samenwerkt.
IBS Projects kiest voor deze optie om landelijke dekking te kunnen waarborgen en de werkgelegenheid in de regio te houden.

nest-thermostat

Ons proces in beeld.

IBS Projects werkt nauw samen met de klant om tot het gewenste resultaat te komen. We bekijken samen het project, inventariseren én analyseren samen de uitdaging en geven uiteindelijk een geheel passend advies op maat. En daar zijn we goed in.

Nazorg en continuiteit

IBS Projects streeft ernaar dat zij projecten perfect uitvoert. Wij zijn van mening dat een project ook een gedegen nazorg moet krijgen. IBS is een echte specialist in service en onderhoud. Met onze zorgvuldig geselecteerde partners zijn wij in staat om de continuïteit van uw project te garanderen.

  • Brainstorm

  • Ontwerp

  • Planning

  • Bouw

  • Nazorg

Contact IBS

We zijn er nu even niet. Laat een bericht achter, dan bellen wij je snel!