• IBS Projects heeft de klimaatbeheersing van ons kantoor perfect gerealiseerd. Ze kijken altijd naar een maakbare en betaalbare oplossing en ze schakelen snel.

    Martijn Vervoordeldonk
    Martijn Vervoordeldonk Directeur
  • IBS Projects geeft ons het gevoel dat we op de juiste weg zitten. We werken echt samen naar de stip op de horizon. In IBS hebben wij een zeer professionele partner gevonden.

    Eric van Thiel
    Eric van Thiel Hoofd Installatietechniek

Wij zijn IBS!

IBS Projects BV is een landelijk georiënteerde organisatie welke toonaangevend is in verschillende branches van Bouw en installatietechnische projecten. Verbouw, Renovatie, Nieuwbouw, Schilderwerkzaamheden en al uw Werktuigbouwkundige installaties zoals: Beveiliging, ICT, Data, Gebouwbeheersystemen, Industriële automatisering, Retail behoren tot een van onze disciplines.

IBS heeft de renovatie van onze supermarkt perfect gecoördineerd. Ze kijken altijd naar een maakbare en betaalbare oplossing en ze schakelen snel.

Door onze transparante werkwijze geven wij de klant meer inzicht van wat er nodig is om de juiste resultaten te bereiken. Dit is alleen mogelijk met een ervaren club vakkundige partners die hetzelfde nastreven en leveren waar u behoefte aan heeft.

ibs projects
HIER ZIT ONZE KENNIS

Renovatie

IBS Projects maakt grootschalige renovaties voor u overzichtelijk, verantwoord en haalbaar. Wij voeren uit op alle terreinen en bieden handvatten voor een prettige en constructieve samenwerking.

Energiebeheer

De onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie.

Service&Onderhoud

Voor het behoud van de installaties en de hierbij behorende veiligheid is het raadzaam om met enige regelmatig onderhoud uit te laten voeren.

Contact IBS

We zijn er nu even niet. Laat een bericht achter, dan bellen wij je snel!